Aquest juliol ens trobareu fent Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària al barri del Raval, de la má de La Capella i en el marc de l’exposisió Agrilogística de Gerard Ortin, dins el projecte de mediació What the cell! Barcelona Producció 21-22.
Estem molt i.lusionades ja que la preparació, primeres preses de contacte i relacions que estem teixint al voltant d’aquest projecte ens estan portant a nous llocs i tot plegat está essent un procés molt interessant i enriquidor en si mateix, aixì que ens avancem amb les expectatives que les sessions mateixes siguin igualment transformadores i potents.
Volem descobrir com al voltant d’allò que es menja es configuren relacions amb múltiples implicacions, que tenen a veure amb la nutrició, les cures, la cultura, la salut o la sostenibilitat, entre d’altres temes cabdals. Al fil de tot això, proposem assajar pràctiques que ens situïn com a agents actius en aquests processos al voltant de l’aliment.
Ens hi acompanyeu?
Aquest cicle busca reflectir la diversitat alimentària al barri del Raval, per a dibuixar entre les participants els circuits que segueixen els aliments i entendre’n algunes lògiques que s’associen a la seva producció, distribució i consum.
Si et mous pel Raval i tens ganes de compartir aquestes inquietuds, apunta’t a alguna de les següents sessions. Juntes xerrarem, passejarem i ens acostarem a Allò que es menja des de múltiples dimensions, com la nutrició, les cures, la cultura, la salut o la sostenibilitat.
Visita comentada a l’exposició de Gerard Ortin, Agrilogistica, oberta al públic general
Dijous 1 de Juliol, 18h.
Mapa comestible del Raval: ruta pels establiments que proveeixen de menjar el barri.
Dijous 8 de Juliol, 11h.
Allò que es cuina: sessió de cuina d’aprofitament.
Dijous 15 de Juliol, 11h.
Sessió festiva de cloenda, oberta a tothom.
Dijous 22 de Juliol, 18h.
Activitats gratuïtes, adreçades a veïns i veïnes del Raval i persones interessades.
Aforament limitat amb inscripció prèvia a: [email protected]