
Com us explicávem en un post anterior, de vegades la vida deixa clar el camí per on hem d’anar i a nosaltres ens queda tan sols seguir-lo amb el màxim d’humiltat i, si podem, deixant que les coses passin sense intervenir massa.
És com quan fem pa, barregem farina i aigua amb una mica de sal i deixem que la màgia succeeixi.
Després de les Confirmacions que vam viure als tallers del CC Sant Martí vam tenir la sort de poder arreplegar les traces del procés i elaborar una mica més amb algunes de les participants tot gravant un nou episodi del podcast Ésto se come? a Ràdio Maconda, a la Biblioteca Gabriel García Márquez.

Amb les participants als tallers i al programa vam poder parlar extensament de com la fermentació ens connecta, de quins processos ens han portat fins aquí i, entrant dintre del terreny de la concreció, de massa mare i sidra de foc, dos ferments que vam portar a la ràdio de manera literal, generant confusió, turbulències i com cantava en Juan Luís, Burbujas de amor.

Us compartim aquí el resultat del podcast, que per nosaltres és fresc i picant i fragant i potser fins i tot una mica desconcertant. Hem gaudit molt enregistrant-lo i liant-la a la ràdio. Creiem que és important que se’ns vegi, se’ns senti (i se’ns olori, clar).
Volem agraïr a les participants del taller, a les que van venir a la ràdio i a les que estaven en esperit, va quedar molt sucós tot plegat.
La propera trobada que proposarem serà un xic diferent, ens trobarem directament a la ràdio amb els dos grups que han participat als darrers 2 podcasts i parlarem de pa i de les coses simples. Farem una amalgama adhoc perquè ens encanta el caos i deixar que la vida faci la seva feina. Molt aviat més notícies.
Amb el suport de:
