Blog

  • Clafoutis de mirabolans espigolats

    Fa uns dies vam plegar mirabolans d’uns arbres que vam trobar a un camí i que no eren de ningú. I els vam espigolar, que és una de les nostres aficions.Tècnicament s’espigola quan un camp ja s’ha collit i en queden les restes que encara es poden aprofitar.

    Cuchara
  • Vinagre i ecofeminisme

    Recentment hem pogut tornar a fer accions amb persones (en directe, face to face, a la fi, como en los viejos tiempos) amb un taller que teniem previst al març, dins d’un Cicle de Dones Creadores que va organitzar l’Ateneu del Poblet entorn al 8 de març. 

    Cuchara
  • Per què “Cuchara”?

    Per què Cuchara?

    La Cuchara conté. Pot contenir sabor, informació, amor, cures…

    La Cuchara toca el menjar, s’utilitza per a tastar com està quedant aquesta preparació, serveix per a experimentar.

    La Cuchara permet remoure, barrejar, sacsejar i transportar diferents ingredients. Transformar i aprendre.

    Cuchara