-
Primer encuentro en Aixeta: 14 de enero!
Después de la pesada digestión de la temporada revuelta-festiva-pandémica nos sentimos preparadas para el nuevo ciclo y, más que...
-
Cuchara a Aixeta, se’ns gira feina al 2021!
Abans que s’acabi el mon la setmana pròxima hem volgut fer un petit sprint de final de temporada i...
-
Col y sal: nada puede salir mal.
Si ens pregunteu quin és el fermentat més assequible per a començar, el que agrada a tothom, el que...
-
Límits i alimentació (i una petita recepta)
Acaba de ser 25 de Novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, que és...
-
Encetem nou projecte!
Ai, quantes ganes teniem de fer aquest post! Amb pandèmia pel mig i amb tots els impediments que...
-
Una mica d’aprofitament virtual i vegetal
Avui hem fet un taller virtual d’Alternatives vegetals i d’aprofitament dins la programació Ebibliofels de la Biblioteca Ramon Fernàndez...
-
Protecció total
Aquest post l’hem anat escrivint a quatre mans, en moments diversos a vegades a la part de...
-
Més Transformació d’Aliments online i les seves receptes
Seguim amb els Tallers de Transformació d’Aliments dintre del Cicle Cullera i Agulla. Aquesta vegada us presentem una...
-
Balladona i Lluna plena
Avui us compartim una recepta molt especial, perquè no és només una recepta, és poder femení en acció, són...
-
Un taller de Transformació d’Aliments molt molón i estrenem canal de Youtube
Dins del Cicle Cullera i Agulla de Coopoblet, on treballem creant xarxes ecofeministes des de les sobiranies tèxtil...