-
Cucharadas de febrero
Hola de nuevo, amigas que nos leeis,
Últimamente estamos pensando mucho en cómo nos afectamos las unas a las otras, con las cosas que hacemos, lo que decimos, con la propia presencia. Esta palabra presencia también sale mucho, estar presente implica respirar y ocupar un espacio.
Cómo ocupamos los espacios … Segueix llegint -
Cucharadas
Hola amigues i amics,
Quant de temps, oi? Us podriem dir que portem una temporada molt atrafegada i que per...
-
Recapitulant: tanquem projecte a El Fondo
És tardor. Les fulles cauen dels arbres, els dies s’escurcen i arriba el fred. Aquest any ens ha agafat una mica desprevingudes, s’ha de dir. Semblava que l’estiu havia de durar una mica més, que encara ens quedaven un munt de coses per fer abans que la llum del sol … Segueix llegint
-
Mostassa del Jean Paul 2.1 o 3.0
Aquest estiu, quan vam estar a França visitant el nostre amic Boris i el seu projectàs, Mamie Juliette, vam aprendre un munt de coses. Gallines i rucs, cultius, plantes silvestres, productes elaborats al seu obrador, fins i tot fusteria i pedres grans i petites. Vam cuinar molt i van … Segueix llegint
-
Benvingut estiu des del Fondo
Continuem explorant i tramant maneres de fer i desfer coses al voltant de la cuina de la Biblioteca del Fondo a Santa Coloma de Gramenet, dins del projecte BiblioLab Cuina Oberta, intentant que aquesta cuina sigui realment oberta i viva, convidant a la gent del barri a venir, legitimar-se … Segueix llegint
-
Allò que es menja
Aquest juliol ens trobareu fent Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària al barri del Raval, de la má de La Capella i en el marc de l’exposisió Agrilogística de Gerard Ortin, dins el projecte de mediació What the cell! Barcelona Producció 21-22.
Estem molt i.lusionades ja que la preparació, primeres preses … Segueix llegint
-
Gaspatxo tropical i magdalenes sense farina
El passat divendres a la Cuina de les Veïnes vam tenir una colla, encara que no molt nombrosa, molt especial i trempada. Ens vam trobar amb els aliments que podeu veure a la foto de baix, que ens van servir per parlar de temporada, proximitat i de les diferents maneres … Segueix llegint
-
Seguim amb les veïnes
Aquest mes encara tenim per davant 3 sessions de la Cuina de les Veïnes (aquí podeu veure com va anar l’anterior).
Si sou del Fondo o de Santa Coloma de Gramenet o si simplement us interessa cuinar amb persones del barri, plats fets entre totes amb ingredients recuperats, aquesta … Segueix llegint
-
Alberginies, patates i pomes
Directe des de la Biblioteca del Fondo amb el projecte Bibliolab Cuina Oberta, us portem la crònica del que pot passar quan juntes a un grup de gent que no es coneix a una cuina amb uns quants quilos d’albergínia, patata i poma.
Algunes són del barri, altres no. … Segueix llegint
-
La Cuina de les Veïnes
No ens cansarem de dir-ho, quan ens posem juntes a tocar el menjar, tot flueix de maneres molt orgàniques i profundes. Compartir experiències i maneres de fer al voltant de la cuina i l’aliment pot ser un viatge màgic i transformador. Des del moment que comences a fer-te preguntes, que … Segueix llegint
Blog
Cuchara > Blog