Blog

  • La màgia dels processos: Rotllets de Cambodia

    Seguim amb el BiblioLab Cuina Oberta, explicant-vos coses xules que passen quan hibridem i compartim tradicions d’altres cultures mentre aprofitem per a teixir vincles i veure com l’alimentació, la sostenibilitat i les cures ens apropen, amb el menjar com a vehicle.

     

    Ja ho sabíem, però cada vegada més, aquest Segueix llegint

    Cuchara
  • Eeeecs!

    Quan vam començar a idear les activitats que faríem al projecte Cuina Oberta BiblioLab vam pensar en gran i ens imaginàvem grups intergeneracionals, hibridació cultural i gent tocant menjar juntes, compartint i fent coses, ocupant l’espai públic, entre altres somnis…

    En començar el projecte a finals de 2020 amb les Segueix llegint

    Cuchara
  • Transformació d’aliments i pans de llocs

    El passat dissabte ens vam tornar a trobar amb les companyes de Transformació d’Aliments, dins del Cicle Cullera i Agulla de Coopoblet, per a seguir fent aposta per la interacció comunitària i la fermentació cultural.

    Podeu veure anteriors trobades aquíaquí. I podeu veure el flamant Segueix llegint

    Cuchara
  • Affaire limonero

    Al calendari d’espigolaments de Cuchara no falta la cita periòdica amb els llimoners dels amics, que van fent fruits durant tot l’any. I quan de cop i volta t’ajuntes amb un bossot de llimones saps que ha arribat l’hora de fer llimones fermentades, una recepta estrella dels fermentats del Nord Segueix llegint

    Cuchara
  • Mujeres en sitios haciendo cosas

    El passat dissabte vam sortir al carrer amb les nostres amigues de Balladona, sentint el vent i el sol (i una mica també els núvols), confiant en la vida i recuperant espais de relació entre dones, que bona falta que ens fa a totes.

    L’aire lliure sembla el millor plan … Segueix llegint

    Cuchara
  • Fer xucrut amb amigues i els beneficis de la fermentació

    Dimarts passat vam tenir la segona trobada amb les nostres amigues i mecenes de l’Aixeta, i per primer cop vam fer coses plegades, online, però amb la sensació d’estar a la mateixa habitació, compartint idees, olors i sensacions.

    Ens va resultar una experiència molt grata. Vam parlar dels … Segueix llegint

    Cuchara
  • “Panquecas” d’aquí i d’allí

    Dins el projecte BiblioLab Cuina Oberta estem fent moltes coses, coneixent el barri, la seva gent i les seves dinàmiques, amb tots els desafiaments que comporta la situació i les restriccions actuals, la intenció de connectar, hibridar i transformar ens dóna l’empenta per continuar buscant formats, temes i maneres … Segueix llegint

    Cuchara
  • Primer encuentro en Aixeta: 14 de enero!

    Después de la pesada digestión de la temporada revuelta-festiva-pandémica nos sentimos preparadas para el nuevo ciclo y, más que nunca, en sintonía con las posibilidades de la acción colectiva.
    Dejamos atrás el año como un trámite administrativo pero somos conscientes que la fiesta sigue. Y, por una vez, no sentimos … Segueix llegint

    Cuchara
  • Cuchara a Aixeta, se’ns gira feina al 2021!

    Abans que s’acabi el mon la setmana pròxima hem volgut fer un petit sprint de final de temporada i presentar-vos un dels projectes que ens fa més il.lusió (i pànic) dels que hem encetat fins ara. I el més aventurer, això segur.

    Portem molt de temps donant-li voltes a com … Segueix llegint

    Cuchara
  • Col y sal: nada puede salir mal.

    Si ens pregunteu quin és el fermentat més assequible per a començar, el que agrada a tothom, el que costa més de pifiar i que, per tant, és una bona manera d’entrar al regne de la putrefacció controlada, nosaltres diem el xucrut. La col, només que la maseguis una … Segueix llegint

    Cuchara