-
“Panquecas” d’aquí i d’allí
Dins el projecte BiblioLab Cuina Oberta estem fent moltes coses, coneixent el barri, la seva gent i les seves dinàmiques, amb tots els desafiaments que comporta la situació i les restriccions actuals, la intenció de connectar, hibridar i transformar ens dóna l’empenta per continuar buscant formats, temes i maneres … Segueix llegint
-
Primer encuentro en Aixeta: 14 de enero!
Después de la pesada digestión de la temporada revuelta-festiva-pandémica nos sentimos preparadas para el nuevo ciclo y, más que nunca, en sintonía con las posibilidades de la acción colectiva.
Dejamos atrás el año como un trámite administrativo pero somos conscientes que la fiesta sigue. Y, por una vez, no sentimos … Segueix llegint -
Cuchara a Aixeta, se’ns gira feina al 2021!
Abans que s’acabi el mon la setmana pròxima hem volgut fer un petit sprint de final de temporada i presentar-vos un dels projectes que ens fa més il.lusió (i pànic) dels que hem encetat fins ara. I el més aventurer, això segur.
Portem molt de temps donant-li voltes a com … Segueix llegint
-
Col y sal: nada puede salir mal.
Si ens pregunteu quin és el fermentat més assequible per a començar, el que agrada a tothom, el que costa més de pifiar i que, per tant, és una bona manera d’entrar al regne de la putrefacció controlada, nosaltres diem el xucrut. La col, només que la maseguis una … Segueix llegint
-
Límits i alimentació (i una petita recepta)
Acaba de ser 25 de Novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, que és també el dia en que li expliques al teu fill de 7 anys perquè hi ha sabates vermelles pel carrer en un esforç pedagògic perquè entengui la situació dintre dels seus … Segueix llegint
-
Encetem nou projecte!
Ai, quantes ganes teniem de fer aquest post! Amb pandèmia pel mig i amb tots els impediments que totes estem tenint per fer coses, neix aquest nou projecte fruit de l’amor i la determinació, segures com estem que cal seguir fent i desfent, amb gent, com es pugui, ara … Segueix llegint
-
Una mica d’aprofitament virtual i vegetal
Avui hem fet un taller virtual d’Alternatives vegetals i d’aprofitament dins la programació Ebibliofels de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Catelldefels, i no ha estat gens fàcil, bàsicament perque hem estat soles a la cuina, a vegades semblava que es penjaba i no vam tenir cap interacció humana … Segueix llegint
-
Protecció total
Aquest post l’hem anat escrivint a quatre mans, en moments diversos a vegades a la part de dalt d’aquesta muntanya russa i d’altres a la part més baixa. Sembla que mai està acabat… el post vull dir. I és que no parem de rebre per tots els costats i no … Segueix llegint
-
Més Transformació d’Aliments online i les seves receptes
Seguim amb els Tallers de Transformació d’Aliments dintre del Cicle Cullera i Agulla. Aquesta vegada us presentem una activitat online, que farem en directe el 2 de Novembre a les 16h. (i que posteriorment deixarem penjada) als nostres canals de Facebook i Youtube.
El menú el vam decidir juntament … Segueix llegint
-
Balladona i Lluna plena
Avui us compartim una recepta molt especial, perquè no és només una recepta, és poder femení en acció, són cures, és un regal, és l’energia de la lluna plena, col·lectiva i comunitària.
També us compartim herbes, espècies i les seves propietats, per fer-les servir amb màgia i intenció. Així com … Segueix llegint
Blog
Cuchara > Blog