CALDO

CALDO

Ja fa temps que teniem ganes de fer un algo amb les nostres amigues, que ara fa bastant que a moltes no us veiem i resulta, que amb el seu savoir faire, la gent de Cooperasec i Somlaclau ens han inspirat. Mireu, a Cooperasec cada divendres es posa en marxa el Trocasec, que és una xarxa d’intercanvis del barri, on les veïnes s’apleguen, passen sempre moltes coses i es crea un ambient preciós.

Aquestes trobades dels divendres, on des de fa unes setmanes sempre que podem ens acostem perqué ens donen LA VIDA, ens van inspirar per proposar-vos aquesta acció celebratòria, nutritiva i de balanç de temporada, si voleu. Que han passat moltes coses aquest any i, si no parem i les mirem, les anomenem i les compartim, francament, la vida no val gaire la pena. Es per això que us convidem a compartir un CALDO

………. Placeta de Cooperasec (davant de la Biblioteca del Poblesec – c/ Blai, 34)

………. 16 de Desembre 18 a 20h.

La idea és simple: posarem una olla al foc amb verdures espigolades, que Las espigadoras (un altre grup humà que ens va enamorar al barri, i amb les que vam fer recentment un peasso de podcast) hauran recollit. Hi afegirem altres ingredients que entre totes portarem de casa, herbes, espècies i una mica de sal i mentre l’aigua va bullint destil.larem pensaments, idees, històries per compartir… amb les que vingueu. Compartirem la beguda i l’escalfor amb les amigues que us passeu aquella tarda i també pot ser que hi hagi pa espigolat per acompanyar el caldo! Segur que farem amigues noves i sortiran moltes idees, receptes, recursos i AMOR DEL BO.

Podeu portar retalls de verdura, o el que us vingui de gust per compartir. Hem pensat que seria xulo fer intercanvi de ferments (tot molt d’anar per casa, Cuchara style!). Així que si teniu algun ferment que volgueu compartir o algun que us sobri porteu-lo i fem trapis. Recordeu venir amb got o pots de vidre, ja sabeu com va la cosa quan Cuchara organitza saraus!

També aprofitarem per a compartir amb vosaltres la preciosa publicació que inspira aquesta trobada, la revista CALDO, feta per les alumnes del passat Master de Còmic i il.lustració d’Elisava, i que ja fa massa mesos que es va materialitzar sense que l’haguem celebrat adequadament. Confiem comptar amb les persones que la van motivar i portar a terme (Nadia Hafid i alumni del Màster) per abraçar-les i agraïr com ens han plasmat al paper i el resultat molón i vacilón que totes podreu veure i viure.

Quina abundància, com sempre, direu! I si, és la vida abrumadorament abundant, us respondrem. I si aquella tarda teniu una estona compartim exhuberància, totes juntes i revoltes, que és una traducció literal del català que no és correcta, però que fins i tot ens agrada més.