Eeeecs!

Her spor dalında en iyi oranlara sahip bettilt oyuncuların tercihidir.

Kumarhane atmosferini hissetmek isteyenler bahsegel sayfasına giriyor.

Canlı bahislerde yüksek hız sunan altyapısıyla paribahis fark yaratıyor.

Gelecek yılki sürüm olan paribahis yeni özelliklerle geliyor.

Canlı rulet oyunlarında atmosfer, müzik ve ışık ayarları profesyonelce yapılır; bahsegel canlı destek nerede bu detaylara önem verir.

Her oyuncu güvenlik için bettilt politikalarına dikkat ediyor.

Eeeecs!

Quan vam començar a idear les activitats que faríem al projecte Cuina Oberta BiblioLab vam pensar en gran i ens imaginàvem grups intergeneracionals, hibridació cultural i gent tocant menjar juntes, compartint i fent coses, ocupant l’espai públic, entre altres somnis…

En començar el projecte a finals de 2020 amb les limitacions d’aquesta era peripandèmica, vam començar fent quedades virtuals, que esmerçant-nos molt vam poder fer-les tant participatives com vam poder. De fet vam aconseguir cuinar juntes, nosaltres a la cuina de la Biblioteca del Fondo i la gent a casa seva 😉

A mesura que hem anant descobrint el teixit del barri se’ns han començat a obrir noves possibilitats i hem pogut fer altres tipus d’activitats com la que vam poder gaudir divendres passat al Casal de Joves Rellotge XXI.

I es que al BiblioLab Cuina Oberta no només cuinem… 

Heu fet alguna vegada un tast a cegues? (ara enteneu el titol del post!) És molt interessant com una fruita comú o qualsevol aliment que has tastat abans, sense veure’l pot semblar una altra cosa o ser difícil identificar el que és, i si a més porta un altre ingredient afegit ja la cosa es posa molt divertida. Aquestes fotos són la prova de com de bé ens ho vam passar amb les joves i educadores de Rellotge XXI del Fondo, tastant coses com: poma amb canyella i llimona, kiwi, taronja amb suc de remolatxa i també coses per confondre com llimones fermentades i carabassó amb soja… tancant amb la pinya que a totes ens va agradar.

Vam riure molt, no sense uns quants Eeecs! del personal. I és que allò desconegut, d’entrada,  a totes ens tira una mica enrere, no? Però superat aquest moment fins i tot podem descobrir que algun d’aquests sabors nous és interessant. Almenys ja el podrem ubicar, tenir-lo present, reconèixer-lo. Ja no serà una cosa aliena. Vam descobrir aliments i van sortir temes molt interessants al voltant d’ells. Ens en vam anar molt contentes pensant ja en les propostes que van sorgir entre totes i que planificarem i portarem a terme aviat per seguir cuinant aquest projecte, entre natura i moviment segurament, amb moltes ganes!