Aprofitament d’estiu: Comida potxa al Garraf

Aprofitament d’estiu: Comida potxa al Garraf

Seguim amb la Polinització creuada al Garraf, ara amb l’edició estiu. Com ja sabem amb el caloret tot va més de pressa, la fermentació i la putrefacció sobre tot, així que va molt bé tenir a má audàcies per aprofitar tota l’abundància que ens ofereix la terra aquesta época de l’any.

Amb aquesta idea i la de pasar-ho bé, us convidem a dues activitats molt fresques per a segiur amb l’agitació alimentària amb estratègies aprofitaries i transformadores. Aquí els detalls i cartell per compartir, us hi esperem, a La Associació de Consum Responsable La Vinagreta, cadira al carrer amb ganes de xerrar i tocar comida potxa plegades 🙂

—————————

Dijous 6 de Juliol a les 19:00h.

Kombutxa amb fruita potxa amb La Genuina

Aprendrem els bàsics de la Kombutxa i altres idees de begudes fermentades per aprofitar fruites que están mas allá del bien y el mal…

—————————

Dijous 20 de Juliol a les 19:00h.

Rescat des de l’Hort

Xerrarem amb el Luca de la Piotxa que ens explicará com es viu el tema de l’aprofitament/malbaratament des del punt de vista del productor, ens portará aliments que ja no es poden vendre i entre totes decidirem com volem aprofitar-los.