Què oferim

Aprenentatge, documentació i recerca

#cucharahack
Observem, analitzem, documentem i compartim continguts, astúcies, experiències i anhels. Ho fem entre fogons, a la taula i a l’hort si es pot, amb les veïnes com s’ha fet tota la vida i al carrer per visibilitzar-nos.

Fem propostes i recerques a mida, mapejem la realitat alimentària del territori i enxarxem iniciatives i persones amb l’excusa del menjar.

Processos

#fermentaciocultural
Participem, dissenyem i co-creem projectes on l’alimentació esdevé el mitjà per aprofundir en altres temes que ens interpelen, més enllà dels dualismes que operen al sistema. Des d’aquest enfocament descobrim altres formes de fer, desplaçant el focus del producte al procés, amb la perspectiva de les cures i en codependència.

Acompanyem persones i entitats que vulguin engegar o desenvolupar projectes des d’una perspectiva comunitària, ecofeminista i d’emancipació alimentària, fent servir la fermentació com a alegoria.

Accions e intervencions

#tocatucomida
Proposem treure la cadira a la plaça i teixir resistències entorn de l’alimentació, obrint espais creatius de reflexió i construcció conjunta per a (re)conectar amb el planeta i crear comunitat.

Concretament dissenyem i proposem accions transformadores de sensibilització i aprenentatge, fent servir palanques com l’aprofitament alimentari, la fermentació, les plantes silvestres i el DIY.