Projectes

 • Accions per a la sostenibilitat alimentària al Campus de l’Alimentació de Torribera i Santa Coloma de Gramenet

  Accions per a la sostenibilitat alimentària al Campus de l’Alimentació de Torribera i Santa Coloma de Gramenet

  El projecte desenvolupat per l’Odela (Observatori de l’Alimentació) té com a objectiu fomentar la relació intercultural i el desenvolupament comunitari a Santa Coloma de Gramenet, apropant el Campus de l’Alimentació de Torribera i la comunitat veïnal, a través del reconeixement i la promoció de l’alimentació saludable i la sostenibilitat alimentària.

  Cuchara participem des de la fase del disseny del projecte proposant activitats dintre de les nostres experteses que serveixen a les finalitats del projecte i portant a terme les següents accions:

 • Experimentació comunitària

  Experimentació comunitària

  Espais d’investigació col•lectiva sobre temàtiques entorn a la fermentació, l’aprofitament alimentari, les plantes silvestres, el DIY i la cuina en general.

  A partir d’una inquietud individual o grupal es generen aprenentatges autogestionats i es comparteixen els resultats i el procés. La participació és oberta i els formats molt variats, des d’una jornada de cuina fins a un grup virtual.

 • Comunitat d’aprofitament i Cuina comunitària

  Comunitat d’aprofitament i Cuina comunitària

  Recuperem aliments i tradicions, aprenem juntes avis, avies, joves, persones de diferents orígens i amb capacitats diverses.

  Cuinem aliments i també idees, i finalment generem àpats que compartim, ens emportem a casa o donem a alguna amiga que ho necessita.