Cuchara a Aixeta, se’ns gira feina al 2021!

Cuchara a Aixeta, se’ns gira feina al 2021!

Abans que s’acabi el mon la setmana pròxima hem volgut fer un petit sprint de final de temporada i presentar-vos un dels projectes que ens fa més il.lusió (i pànic) dels que hem encetat fins ara. I el més aventurer, això segur.

Portem molt de temps donant-li voltes a com podem fomentar la retroalimentació entre vosaltres i nosaltres, com ens podem acostar, com podem fer coses (més) juntes. Voliem triar un sistema que s’adigués amb el mon d’avui, que fos dinàmic, que fos colaboratiu i divertit i al final ens mullarem i hem muntat una pàgina a Aixeta.

Aquesta és una plataforma de micromecenatge que ens agrada perquè és local i creiem que ens permetrà fer les coses que ens venen de gust amb moltes de les que seguiu la nostra trajectòria. L’esperit de la iniciativa seria l’equivalent a cridar la consigna No-nos-mires-ú-ne-te! a través d’un ordinador.

Amb l’excusa de presentar aquesta plataforma hem fet un directe a Instagram on us expliquem els detalls d’aquest Grup d’Acció Fermentadora (ja sabeu com ens agrada inventar-nos noms per dir sempre el mateix, gent que fot coses dins de pots fins que surten bombolles, bromera, suc i matèria olorosa) i de pas ensenyem els nostres armaris de fermentats. No sabem si és la millor de les idees, potser a algú s’esglaia, però el cert és que si veure les coses que tenim en pots us engresca nada nos va a poder parar.

Si voleu saber més en detall de què va el que farem a Aixeta, feu li un cop d’ull a la pàgina que hem creat, o llegiu-ne els detalls a aquest post.