Cucharadas

Cucharadas

Hola amigues i amics,

Quant de temps, oi? Us podriem dir que portem una temporada molt atrafegada i que per això no heu rebut newsletters nostres, i és cert, però al mateix temps necessitavem fer una parada de tota aquesta bogeria digital i organitzativa coincidint amb l’hivern. També hem fet un mail despullat de tot artifici. Com es rep?

Us voliem compartir que aquest culte al fer i a l’anar desbordades de projectes ha de canviar i volem contribuïr-hi fent les coses d’una altra manera. Ja prou de fardar de no tenir temps, de fer 500 reunions o treballar fins a les tantes. Ens han venut una moto que no volem seguir comprant! Per això també hem estat poc actives a xarxes socials, no volem treballar per al senyor Zuckerberg que prohibeix mugrons i parlar de les vacunes! Això és un altre tema i ja en parlarem quan arribi el seu moment, però volem fer comunitat amb vosaltres, ajuntar-nos amb les que tenim a prop i sintonitzem les mateixes ones. 

Per això us volem proposar 2 coses concretes i boniques que farem en breu i a les que ens encantaria que participéssiu:

El proper dimarts 25 de gener a les 17h. comencem un nou cicle dintre de la nostra residència al Santa Mònica que hem anomenat Bromera i salivera: Xarxa Fermentadora del Santa Mònica. 

La cosa va de que cada quart dimarts de mes ens trobem al Santa Mònica amb la intenció de poblar-lo de vida a partir dels ferments que fem i compartim. 
Et convidem a participar d’aquest espai obert al barri i a tots els éssers interessats en la fermentació, en els processos col.lectius i en teixir xarxa a partir de l’aliment.
Generant un caldo de cultiu dins i fora dels pots de ferments, proposem inspirar-nos en aquestes dinàmiques transformadores que enllacen allò microscòpic amb allò global.
Oferim un espai per a parlar, intercanviar, aprendre entre nosaltres, fer-nos preguntes i fins i tot, eventualment, extreure algunes conclusions, on totes les persones hi són benvingudes.
Si ho desitges (tot i que no és imprescindible) pots portar algun ferment o algun aliment que vulguis fermentar, o pots buits de vidre amb tapa. 

I una proposta una mica esbojarrada: Cuchara estem sempre a la recerca, això ja ho sabeu, i ara que estem expandint les nostres àrees d’interés us volem convidar a un taller experimental on explorarem els espais intersticials entre fermentació, cosmos, cos, presències i com ens afectem les unes a les altres. Estem buscant un espai afí per a dur-lo a terme el dissabte 26 de febrer al matí. Si us interessa explorar aquest format amb vosaltres o sabeu on fer-ho contacteu-nos i en parlem. Ho estem construïnt i comptem amb vosaltres <3

I per tancar, algunes reflexions cucharils:

Darrerament el que ens emociona de manera més consistent és l’olor del menjar. A vosaltres també us passa? Potser és perquè els nodes lunars estan movent-se a Taure i Escorpí!
També estem probant i plantejant-nos noves coses, que tenen a veure amb el cos i la sensorialitat, la respiració i també amb altres dimensions.

Justament ara veiem també que tanta prohibició, tant de control, tanta distància, mans, mascareta ens té aturdides i ens porta a llocs grisos, foscos, freds i tristos. 1) Immunitzem-nos ja
2) d’una punyetera vegada
i
3) fem coses!

Estem en contacte,

Caro i Marta