Deixar rastre sonor

Deixar rastre sonor

Una cosa que estem investigant i que ens està fent obrir molt els ulls (tercer ull inclòs) és la possibilitat de deixar rastre sonor de les nostres andances.

Si ja parlar, diguem-ne, és una afició que tenim, gravar-ho i poder-ho , d’alguna manera, conservar, enllaunar i replicar en un altre moment ens sembla una possibilitat molt engrescadora. Fermentaràn els podcasts? Peut être!

La temporada passada vam fer un parell d’experiments en aquest sentit dins la nostra residència al Santa Mònica on, entre micros, beuratges, llepolies i convidades vam xerrar d’allò que fem, de les nostres pors i esperances.

Us les deixem aquí perquè ens sembla bonic poder-hi tornar:

La primera és una conversa-àpat amb l’antropòloga Arantza Begueria sobre el que significa per a nosaltres menjar aquí i ara, amanida amb les persones que aquell dia ens van acompanyar:

https://xrcb.cat/ca/podcast/menjar-aqui-i-ara-berenar-sopar/

La segona, va rematar la nostra temporada al centre d’art com a participants del Gremi de Gastronomia i Solicialització i en ella vam fer un repàs de les experiències, contaminacions, germinacions, putrefaccions i il.luminacions que vam viure durant la temporada, junt amb les companyes Natalia Carminatti i Sonia G. Villar:

https://xrcb.cat/ca/podcast/catarsi/

Aquesta temporada, a la que, per cert, reeditem la nostra residència con a Recercaires sobre formes experimentals de gastronomia i socialització ens plau inmensament convidar-vos al proper podcast que tindrà lloc el proper dijous 10 de novembre de 19 a 20h. a la Sala Bar del Santa Mònica amb la participació de l’estimada Chiara Monterotti de Som La Clau i Espigadoras.

Aquí la info, ja us avancem que parlarem d’espigolar, de pertànyer, de transició ecosocial i de com fer xarxes resilients i transformadores. Tot això fent uns pickles i clar, berenant! Us hi esperem, no cal inscripció.