Més Caldo

Més Caldo

Quieres Caldo? Toma dos tazas! Això és el que li vam dir a la Nadia Hafid quan ens va convidar a reeditar aquesta col.laboració tan molona que vam iniciar l’any passat amb el Postgrau de Comic i Il.lutració d’Elisava.

En aquesta ocasió una nova cohort d’estudiants ens va acollir a les aules per a parlar de subversió a través de la fermentació, de com posem en pràctica a Cuchara les nostres idees efervescents i com cada persona pot, amb l’ajut inestimable d’altres èssers (humans i no humans) posar el seu granet de sorra per a articular respostes, teixir xarxes i posar en marxa processos emancipadors a través de l’aliment.

Ens va encantar la tarda compartida i ens vam acomiadar deixant un munt de pots olorosos que vam fer juntes amb les noves amigues il.lustradores. Com fem tan habitualment, vam marxar sense saber cap a on aniria la cosa (algú més veu paral.lelismes amb el propi procés e fermentació??). La nostra sorpresa va ser MAJÚSCULA quan vam rebre, unes setmanes més tard, el que és la plasmació d’aquella sessió més el super-procés que cada participant ha fet a partir d’allò viscut, afegint la seva pròpia investigació, reflexió i amb una gran dosi de creativitat i sensibilitat, s’ha de dir.

I això no és tot, per a compartir allò fet, conèixer a les creadores, que ens expliquin el seu procés i els treballs que estan duent a terme i ajuntar-nos a fer un vermut us convidem a totes a la presentació del segon Caldo!

Us esperem el proper divendres 7 de Juliol, de 12 a 15h. al Centre d’Arts Santa Mónica (Sala Bar).

Cuchara aprofitarem també per a posar-nos al dia, acomiadar la temporada i fer un brindis amb les que vulgueu deixar-vos caure per Barcelona aquell dia.

El resultat us el compartim avui mateix al nostre Instagram en forma de vídeo i aquí en podeu veure algunes imatges: