Eeeecs!

Eeeecs!

Quan vam començar a idear les activitats que faríem al projecte Cuina Oberta BiblioLab vam pensar en gran i ens imaginàvem grups intergeneracionals, hibridació cultural i gent tocant menjar juntes, compartint i fent coses, ocupant l’espai públic, entre altres somnis…

En començar el projecte a finals de 2020 amb les limitacions d’aquesta era peripandèmica, vam començar fent quedades virtuals, que esmerçant-nos molt vam poder fer-les tant participatives com vam poder. De fet vam aconseguir cuinar juntes, nosaltres a la cuina de la Biblioteca del Fondo i la gent a casa seva 😉

A mesura que hem anant descobrint el teixit del barri se’ns han començat a obrir noves possibilitats i hem pogut fer altres tipus d’activitats com la que vam poder gaudir divendres passat al Casal de Joves Rellotge XXI.

I es que al BiblioLab Cuina Oberta no només cuinem… 

Heu fet alguna vegada un tast a cegues? (ara enteneu el titol del post!) És molt interessant com una fruita comú o qualsevol aliment que has tastat abans, sense veure’l pot semblar una altra cosa o ser difícil identificar el que és, i si a més porta un altre ingredient afegit ja la cosa es posa molt divertida. Aquestes fotos són la prova de com de bé ens ho vam passar amb les joves i educadores de Rellotge XXI del Fondo, tastant coses com: poma amb canyella i llimona, kiwi, taronja amb suc de remolatxa i també coses per confondre com llimones fermentades i carabassó amb soja… tancant amb la pinya que a totes ens va agradar.

Vam riure molt, no sense uns quants Eeecs! del personal. I és que allò desconegut, d’entrada,  a totes ens tira una mica enrere, no? Però superat aquest moment fins i tot podem descobrir que algun d’aquests sabors nous és interessant. Almenys ja el podrem ubicar, tenir-lo present, reconèixer-lo. Ja no serà una cosa aliena. Vam descobrir aliments i van sortir temes molt interessants al voltant d’ells. Ens en vam anar molt contentes pensant ja en les propostes que van sorgir entre totes i que planificarem i portarem a terme aviat per seguir cuinant aquest projecte, entre natura i moviment segurament, amb moltes ganes!