Un fins aviat al Garraf

Un fins aviat al Garraf

Dissabte 28 d’octubre vam cloure el cicle Polinització Creuada (veure anteriors posts aquí, aquí i aquí) i ho vam fer envoltades de les meravelloses persones i projectes que ens heu anat acompanyant durant aquests mesos de cicle amb una fantàstica acció d’aprofitament a l’hort de La Piotxa amb una gran afluència de públic molt motivat i, com sempre, fent les coses amb el fluir de la vida.

Motivació total a l’hort

Va ser un matí preciós teixint complicitats amb gent de la contrada, celebrant els cicles de la vida i la mort. Vam fer xucrut aprofitant les mermes de l’hort i les de la parada de venda de La Piotxa, comprobant entre totes que aquesta tècnica es perfecta per a dignificar les mermes del camp.

L’aprofitament comença al camp

També vam estar aprenent com l’aprofitament comença al camp de la mà del Luca, que ens va ensenyar com la planta del boniato té unes fulles precioses i gustoses que ni sabíem que existien!

També vam estar gaudint amb les delicioses begudes de la Cristina La Genuïna del Garraf, que ens va acompanyar durant la jornada i es van donar felices coneixences, com les abelles (i la mel!) del Xavi i totes les amigues que ens van acompanyar. Vam marxar a casa amb els nostres pots regalimants, el cap ple d’idees i la panxa contenta.

La Genuïna del Garraf

Seguirem amb les nostres aventures al Garraf, ara que ja hi ha caldo de cultiu. Abans, però, vindrà l’hivern, i cal respectar els ritmes de la natura, com ens explica el Luca, que marquen que ara toca descansar i retirar-se per a tornar amb tota l’embranzida quan arrenqui la primavera.