Moho mágico y cosas de octubre

Moho mágico y cosas de octubre

Hola gent bonica que està subscrita a aquesta llista i què quan la rep alguna cosa li fa “tilín” a dintre i l’obre amb aquella il.lusió de qui remena una pila de roba de segona mà al mercadillo, a la recerca d’un tresor.

Hola gent ferrenya que ens veieu aterrar a l’inbox entre tanta morralla i tanta demanda i encara teniu moral per entendrir-vos, tot i la reentrée, i sentir curiositat per saber quina en portem de cap.

Hola gent ocupada i treballadora que no llegireu aquesta missiva però que tot i això, obstinadament, apareixereu a alguna de les convocatòries que hi anunciem i ens regalareu la vostra companyia, i us hi posareu amb les mans (i amb la resta!) entreteixint sabers i donant-nos escalf (totes) en aquests moments tardorencs que, francament, es posen crepusculars.

Us saludem a totes.

I us compartim sense més embuts les accions públiques que tenim planificades per al mes que entra i algunes noticies i novetats que ens fan il.lusió:

     – Per exemple, voliem explicar-vos que hem reeditat la residència al Santa Mònica on ens seguim trobant a l’Espai BAR i ara mateix estem en fase d’ideació dels nous dispositius que posarem en joc aquesta temporada. Us els anirem compartint.
De moment hi seguim tenint l’Arxiu Viu, que es pot (mai millor dit) visitar i que és una crida en si mateix a la interacció i a la putrefacció dins els llocs públics en general i les sales d’art, en particular.

     – Us anunciem que hem estat convidades a participar a la Fira Ecosocial de Cardedeu, que se celebra dissabte 8 d’octubre, on participarem amb el taller FERMENTACIÓ: HISTÒRIES DE VIDA I MORT

     – També ens plau compartir la convocatòria, diumenge 9 d’octubre a la Gran Clariana de Glòries, on durem a terme l’acció HISTÒRIES SOBRE L’ABUNDÀNCIA: TALLER DE FERMENTACIÓ VEGETAL
Afectuosament, en dos passis, un a les 11h. i un altre a les 12h. Aquí us hi podeu inscriure.

     – En darrer lloc, mostrar-vos també els fruits recollits desprès de la sembra, aquesta passada primavera, junt amb les alumnes del Postgrau de Còmic i Il.lustració d’Elisava amb la mirada i l’acompanyament de la Nadia Hafid. Llavors vam fer una sessió fermentadora amb una colla d’alumnes i per fi ha arribat a les nostres mans el producte d’aquesta trobada, en forma de la preciosa revista Caldo, que ja tenim a les nostres mans i què estem desitjant compartir, tot i que encara estem pensant com ho podem fer per arribar a totes vosaltres, aviat us explicarem el que estem ordint 😉

I ara si, nos despedimos con este moho màgico, que si lo compartes con siete personas en el día de venus (hoy!) os traerá suerte 😉

Caro i Marta