-
Un taller de Transformació d’Aliments molt molón i estrenem canal de Youtube
Dins del Cicle Cullera i Agulla de Coopoblet, on treballem creant xarxes ecofeministes des de les sobiranies tèxtil i alimentària estem portant a terme una activitat que ens agrada molt: un grup de Transformació d’Aliments. Val a dir que tè mèrit per part de tothom que hi forma … Segueix llegint
-
Recuperem la cuina d’aprofitament al barri!
Amb l’excusa d’un taller en línia que fem aquest dissabte 24 d’octubre de 2020, avui us compartim tres receptes d’aprofitament, ideals per donar a les verdures un paper central als nostres àpats a la vegada que reduïm el consum de productes d’origen animal.
Ajuntar-nos, encara que sigui virtualment, per fer … Segueix llegint
-
Clafoutis de mirabolans espigolats
Fa uns dies vam plegar mirabolans d’uns arbres que vam trobar a un camí i que no eren de ningú. I els vam espigolar, que és una de les nostres aficions.Tècnicament s’espigola quan un camp ja s’ha collit i en queden les restes que encara es poden … Segueix llegint
-
Vinagre i ecofeminisme
Recentment hem pogut tornar a fer accions amb persones (en directe, face to face, a la fi, como en los viejos tiempos) amb un taller que teniem previst al març, dins d’un Cicle de Dones Creadores que va organitzar l’Ateneu del Poblet entorn al 8 de març. … Segueix llegint
-
Per què “Cuchara”?
Per què Cuchara?
La Cuchara conté. Pot contenir sabor, informació, amor, cures…
La Cuchara toca el menjar, s’utilitza per a tastar com està quedant aquesta preparació, serveix per a experimentar.
La Cuchara permet remoure, barrejar, sacsejar i transportar diferents ingredients. Transformar i aprendre.
La Cuchara alimenta i és versàtil, serveix … Segueix llegint