Blog

  • Cuchara a Aixeta, se’ns gira feina al 2021!

    Abans que s’acabi el mon la setmana pròxima hem volgut fer un petit sprint de final de temporada i presentar-vos un dels projectes que ens fa més il.lusió (i pànic) dels que hem encetat fins ara. I el més aventurer, això segur.

    Portem molt de temps donant-li voltes a com … Segueix llegint

    Cuchara
  • Col y sal: nada puede salir mal.

    Si ens pregunteu quin és el fermentat més assequible per a començar, el que agrada a tothom, el que costa més de pifiar i que, per tant, és una bona manera d’entrar al regne de la putrefacció controlada, nosaltres diem el xucrut. La col, només que la maseguis una … Segueix llegint

    Cuchara
  • Límits i alimentació (i una petita recepta)

    Acaba de ser 25 de Novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència cap a les Dones, que és també el dia en que li expliques al teu fill de 7 anys perquè hi ha sabates vermelles pel carrer en un esforç pedagògic perquè entengui la situació dintre dels seus … Segueix llegint

    Cuchara
  • Encetem nou projecte!

    Ai, quantes ganes teniem de fer aquest post! Amb pandèmia pel mig i amb tots els impediments que totes estem tenint per fer coses, neix aquest nou projecte fruit de l’amor i la determinació, segures com estem que cal seguir fent i desfent, amb gent, com es pugui, ara … Segueix llegint

    Cuchara
  • Una mica d’aprofitament virtual i vegetal

    Avui hem fet un taller virtual d’Alternatives vegetals i d’aprofitament dins la programació Ebibliofels de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado de Catelldefels, i no ha estat gens fàcil, bàsicament perque hem estat soles a la cuina, a vegades semblava que es penjaba i no vam tenir cap interacció humana … Segueix llegint

    Cuchara
  • Protecció total

    Aquest post l’hem anat escrivint a quatre mans, en moments diversos a vegades a la part de dalt d’aquesta muntanya russa i d’altres a la part més baixa. Sembla que mai està acabat… el post vull dir. I és que no parem de rebre per tots els costats i no Segueix llegint

    Cuchara
  • Més Transformació d’Aliments online i les seves receptes

    Seguim amb els Tallers de Transformació d’Aliments dintre del Cicle Cullera i Agulla. Aquesta vegada us presentem una activitat online, que farem en directe el 2 de Novembre a les 16h. (i que posteriorment deixarem penjada) als nostres canals de Facebook i Youtube.

    El menú el vam decidir juntament … Segueix llegint

    Cuchara
  • Balladona i Lluna plena

    Avui us compartim una recepta molt especial, perquè no és només una recepta, és poder femení en acció, són cures, és un regal, és l’energia de la lluna plena, col·lectiva i comunitària.
    També us compartim herbes, espècies i les seves propietats, per fer-les servir amb màgia i intenció. Així com … Segueix llegint

    Cuchara
  • Un taller de Transformació d’Aliments molt molón i estrenem canal de Youtube

    Dins del Cicle Cullera i Agulla de Coopoblet, on treballem creant xarxes ecofeministes des de les sobiranies tèxtil i alimentària estem portant a terme una activitat que ens agrada molt: un grup de Transformació d’Aliments. Val a dir que tè mèrit per part de tothom que hi forma … Segueix llegint

    Cuchara
  • Recuperem la cuina d’aprofitament al barri!

    Amb l’excusa d’un taller en línia que fem aquest dissabte 24 d’octubre de 2020, avui us compartim tres receptes d’aprofitament, ideals per donar a les verdures un paper central als nostres àpats a la vegada que reduïm el consum de productes d’origen animal.

    Ajuntar-nos, encara que sigui virtualment, per fer … Segueix llegint

    Cuchara