-
Cuchara megaplus
Les que llegiu el newsletter potser ja ho sabreu (si no ho feu, ja tardeu a subscriure-us aquí),...
-
-
Deixar rastre sonor
Una cosa que estem investigant i que ens està fent obrir molt els ulls (tercer ull inclòs) és la possibilitat de deixar rastre sonor de les nostres andances.
Si ja parlar, diguem-ne, és una afició que tenim, gravar-ho i poder-ho , d’alguna manera, conservar, enllaunar i replicar en un altre … Segueix llegint
-
Moho mágico y cosas de octubre
Hola gent bonica que està subscrita a aquesta llista i què quan la rep alguna cosa li fa “tilín” a dintre i l’obre amb aquella il.lusió de qui remena una pila de roba de segona mà al mercadillo, a la recerca d’un tresor.
Hola gent ferrenya que ens veieu aterrar … Segueix llegint
-
Cucharadas de febrero
Hola de nuevo, amigas que nos leeis,
Últimamente estamos pensando mucho en cómo nos afectamos las unas a las otras, con las cosas que hacemos, lo que decimos, con la propia presencia. Esta palabra presencia también sale mucho, estar presente implica respirar y ocupar un espacio.
Cómo ocupamos los espacios … Segueix llegint -
Cucharadas
Hola amigues i amics,
Quant de temps, oi? Us podriem dir que portem una temporada molt atrafegada i que per...
-
Recapitulant: tanquem projecte a El Fondo
És tardor. Les fulles cauen dels arbres, els dies s’escurcen i arriba el fred. Aquest any ens ha agafat una mica desprevingudes, s’ha de dir. Semblava que l’estiu havia de durar una mica més, que encara ens quedaven un munt de coses per fer abans que la llum del sol … Segueix llegint
-
Mostassa del Jean Paul 2.1 o 3.0
Aquest estiu, quan vam estar a França visitant el nostre amic Boris i el seu projectàs, Mamie Juliette, vam aprendre un munt de coses. Gallines i rucs, cultius, plantes silvestres, productes elaborats al seu obrador, fins i tot fusteria i pedres grans i petites. Vam cuinar molt i van … Segueix llegint
-
Benvingut estiu des del Fondo
Continuem explorant i tramant maneres de fer i desfer coses al voltant de la cuina de la Biblioteca del Fondo a Santa Coloma de Gramenet, dins del projecte BiblioLab Cuina Oberta, intentant que aquesta cuina sigui realment oberta i viva, convidant a la gent del barri a venir, legitimar-se … Segueix llegint
-
Allò que es menja
Aquest juliol ens trobareu fent Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària al barri del Raval, de la má de La Capella i en el marc de l’exposisió Agrilogística de Gerard Ortin, dins el projecte de mediació What the cell! Barcelona Producció 21-22.
Estem molt i.lusionades ja que la preparació, primeres preses … Segueix llegint
Blog
Cuchara > Blog