Blog

  • Cuchara megaplus

    Les que llegiu el newsletter potser ja ho sabreu (si no ho feu, ja tardeu a subscriure-us aquí),...

    Cuchara
  • CALDO

    Ja fa temps que teniem ganes de fer un algo amb les nostres amigues, que ara fa bastant...

    Cuchara
  • Deixar rastre sonor

    Una cosa que estem investigant i que ens està fent obrir molt els ulls (tercer ull inclòs) és la possibilitat de deixar rastre sonor de les nostres andances.

    Si ja parlar, diguem-ne, és una afició que tenim, gravar-ho i poder-ho , d’alguna manera, conservar, enllaunar i replicar en un altre … Segueix llegint

    Cuchara
  • Moho mágico y cosas de octubre

    Hola gent bonica que està subscrita a aquesta llista i què quan la rep alguna cosa li fa “tilín” a dintre i l’obre amb aquella il.lusió de qui remena una pila de roba de segona mà al mercadillo, a la recerca d’un tresor.

    Hola gent ferrenya que ens veieu aterrar … Segueix llegint

    Cuchara
  • Cucharadas de febrero

    Hola de nuevo, amigas que nos leeis, 

    Últimamente estamos pensando mucho en cómo nos afectamos las unas a las otras, con las cosas que hacemos, lo que decimos, con la propia presencia. Esta palabra presencia también sale mucho, estar presente implica respirar y ocupar un espacio.
    Cómo ocupamos los espacios … Segueix llegint

    Cuchara
  • Cucharadas

    Hola amigues i amics,

    Quant de temps, oi? Us podriem dir que portem una temporada molt atrafegada i que per...

    Cuchara
  • Recapitulant: tanquem projecte a El Fondo

    És tardor. Les fulles cauen dels arbres, els dies s’escurcen i arriba el fred. Aquest any ens ha agafat una mica desprevingudes, s’ha de dir. Semblava que l’estiu havia de durar una mica més, que encara ens quedaven un munt de coses per fer abans que la llum del sol … Segueix llegint

    Cuchara
  • Mostassa del Jean Paul 2.1 o 3.0

    Aquest estiu, quan vam estar a França visitant el nostre amic Boris i el seu projectàs, Mamie Juliette, vam aprendre un munt de coses. Gallines i rucs, cultius, plantes silvestres, productes elaborats al seu obrador, fins i tot fusteria i pedres grans i petites. Vam cuinar molt i van … Segueix llegint

    Cuchara
  • Benvingut estiu des del Fondo

    Continuem explorant i tramant maneres de fer i desfer coses al voltant de la cuina de la Biblioteca del Fondo a Santa Coloma de Gramenet, dins del projecte BiblioLab Cuina Oberta, intentant que aquesta cuina sigui realment oberta i viva, convidant a la gent del barri a venir, legitimar-se … Segueix llegint

    Cuchara
  • Allò que es menja

    Aquest juliol ens trobareu fent Experimentacions veïnals d’emancipació alimentària al barri del Raval, de la má de La Capella i en el marc de l’exposisió Agrilogística de Gerard Ortin, dins el projecte de mediació What the cell! Barcelona Producció 21-22.

    Estem molt i.lusionades ja que la preparació, primeres preses … Segueix llegint

    Cuchara